MAKING

YOUR

BRAND

STRONGER

KLIENTË​

VITE NË AKTIVITET

PROJEKTE

KONSUMATORË TË​ LUMTUR

 

Produktet dhe shërbimet tona janë të përshtatshme për; Fushatë për afirmimin në treg të një kompanie; Fushatë për promovimin e produkteve të reja; Sponsorizime; Evente sportive; Konferenca; Panaire; Prodhim i uniformave të stafit të kompanisë; Dhurata për fundvit ose festa të tjera; Dhurata për qëllime promocionale (Give Away's).

 

MISIONI

VIZIONI

VLERAT

PËLHURAT

E TEKSTILIT

Për të mësuar më shumë mbi pëlhurat e tekstilit dhe procesin e prodhimit kliko më poshtë.

PRINTIM,

QËNDISJE &

SERIGRAFI

Eksploro më shumë botën dhe teknikat e stampimit dhe serigrafisë. 

Produktet dhe shërbimet tona janë të përshtatshme për; Fushatë për afirmimin në treg të një kompanie; Fushatë për promovimin e produkteve të reja; Sponsorizime; Evente sportive; Konferenca; Panaire; Prodhim i uniformave të stafit të kompanisë; Dhurata për fundvit ose festa të tjera; Dhurata për qëllime promocionale (Give Away's).

STILIM

& MODELIM

Këtu mund te shohësh mundesite e pafundme te modelimit dhe stilimit.

DESIGN

& BRANDIM

Krijojmë design bashkëkohor për të përforcuar brandin dhe imazhin tuaj. 

PRERJE 

 & QEPJE

Për të mësuar më shumë mbi teknikën e prerjes dhe qëndisjes kliko më poshtë. 

PRODUKTE

PROMOCIONALE

Eksploro ketu gamën e gjërë të produkteve

promocionale.

 

WE LOVE TO SHARE OUR WORK

#OPEN DAY

 

EXPLORING OLA1 WORLD

 
 

TE PARËT ME TEKNOLOGJINE E FUNDIT

FULL PRINT

DYE SUBLIMATION