Ola 1 feston 20 vite te arta ne treg!

Ky event ka per qellim te riprezantoj brandin me nje imazh te permiresuar ku ne focus ka teknologjine dhe inovacionin. Eventi u mbajt ne ambientet e reja te fabrikes se Ola1 dhe nje fokus i vecante iu vu Showroom-it te ri i cili u inagurua po ate dite me rastin e 20 vjetorit te Ola1.

Ne event ishin mbi 300 te ftuar, familjare, miq, bashkepunetore dhe personalitete te fushave te ndryshme.

Leave a Reply

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ola1com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552