Femijet jane e ardhmja jone!

Ola1 vendosi qe nje dite nga puna tua dedikoje teresisht femijeve duke ju ofruar nje dite te hapur mesimi. Qellimi i ketij aktiviteti ishte shuarja e kuriozitetit te femijeve per realizimin e nje sere produktesh per te cilat ata shfaqin kureshtje.

Nje pjese kyc sigurisht ishte edhe perfshirja e femijeve, duke iu dhene mundesine te krijonin dhe realizonin vet produkte sipas imagjinates se tyre.

Duart e vogla dhe stafi i Ola1 kaluan nje dite shume te kendshme, mbushur me pozitivitet dhe shume dashuri.

Leave a Reply

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ola1com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552