PRINT &

FULL PRINT

Printimi dixhital është tashmë një zgjidhje tradicionale e printimit ink-jet në dimensione të mëdha të materialeve si letër, adeziv,adeziv rrjet, baner, kanavace, duke ofruar keshtu postera dhe mega postera të sasive të ndryshme apo material poliester-rrjetë për të printuar flamuj me dimensione të ndryshme.

Folie Marine

Stilolapsa

Folie Marine

Urban Bag

Folie Marine

Shopping Bag

Gjoka Konstruction

Notebook - Pen

Gjoka Konstruction

USB

Strengthening PFM

USB