KEMISHE MESHKUJ FEMRA

Size
Color
  • KODI : 80123

    MATERIAL : 65% Pambuk 35% Polyester • 100gr/m²

    STIL : Jakë Prift në formë V, Kopsa • 2 Kopsat në kraharor në ngjyrë me kontrast nga baza  • Mëngë me përthim dhe kopsë

  • KODI : 80223

    MATERIAL : 65% Pambuk 35% Polyester • 100gr/m²

    STIL : Jakë Prift në formë V, Kopsa • 2 Kopsat në kraharor në ngjyrë me kontrast nga baza  • Mëngë me përthim dhe kopsë