KEMISHE MESHKUJ FEMRA

Size
Color
  • KODI : 80107

    MATERIAL : 65% Pambuk 35% Polyester • 100gr/m²

    STIL : Jakë Klasike • Mëngë e gjatë • Manshet me kopsë • Filet mbulues për kopsat • Jaka, Mansheti i mëngës dhe 1/2 e filetit mbulues në ngjyrë me kontrast nga baza 

  • KODI : 80207

    MATERIAL : 65% Pambuk 35% Polyester • 100gr/m²

    STIL : Jakë Klasike • Mëngë e gjatë • Manshet me kopsë • Filet mbulues për kopsat • Jaka, Mansheti i mëngës dhe 1/2 e filetit mbulues në ngjyrë me kontrast nga baza