KOMINOSHE 70204

Size
Color
  • 70204

  • MATERIALI : 65% Polyester 35% Pambuk • 220gr/m² 

    STIL : Kominoshe me rripa • Rripa me kapëse dhe llastik • Llastik në bel mbrapa • 2 Kopsa në bel në të dy anët • Xhep me zinxhir përpara në kraharor • 2 Xhepa pllakë klasik • 2 Xhepa pllakë me kapak me volum • 2 Xhepa pllakë me kapak mbrapa • Xhepat në kontrast me ngjyrën e trupit • 2 Shirita fosforeshent në këm