KOMINOSHE 70206

Size
Color
  • 70206

  • MATERIALI : 65% Polyester 35% Pambuk • 220gr/m² 

    STIL : Kominoshe me rripa • Rripa me kapëse dhe llastik • Llastik në bel mbrapa • 3 Percina në bel në të dy anët • Xhep pllakë me zinxhir përpara në kraharor • 2 Xhepa pllakë klasik • 2 Xhepa pllakë me volum me kapak • 2 Xhepa pllakë mbrapa  • 2 Shirita fosforeshent në këmb