KOMINOSHE 70209

Size
Color
  • 70209

  • MATERIALI : 65% Polyester 35% Pambuk • 220gr/m² 

    STIL : Kominoshe me rripa • Rripa me kapëse dhe llastik • Llastik në bel mbrapa • 2 Kopsa në bel në të dy anët • Xhep pllakë me kapak përpara në kraharor • 2 Xhepa pllakë klasik • 2 Xhepa pllakë me volum me kapak në anësore • 2 Xhepa pllakë me kapak mbrapa