T-SHIRT MESHKUJ / FEMRA

Size
Color
  • KODI : 50106

    MATERIALI : PIQUE • 100% Pambuk • 180gr/m²

    STIL : Prerje Slim Fit • Jakë me thurje • 3 Kopsa në ngjyrë me trupin •Jaka, Fileti i kopësave dhe hapësira poshtë kopsave në ngjyrë në kontrast me bazën  •Mëngë e shkurtër me përthim 

  • KODI : 50206

    MATERIALI : PIQUE • 100% Pambuk • 180gr/m²

    STIL : Prerje Slim Fit • Jakë me thurje • 3 Kopsa në ngjyrë me trupin •Jaka, Fileti i kopësave dhe hapësira poshtë kopsave në ngjyrë në kontrast me bazën  •Mëngë e shkurtër me përthim