QENDISJE

Reparti  i qepjes është i pajisur me të gjitha makineritë dhe aksesorët përbërës të tyre te cilat pasurohen periodikisht për të realizuar detajet e ndryshme të secilit model. Emrat më të njohur botëror të makinerive të qepjes si Brother, Juki, Paff, jane nje garanci me tëper për cilesinë e produktit

Ola1

Amaro Montenegro

Vodafone

Eden

Inheritor

Eco Market