teknologjia

e printimit

Sjellim pranë jush një gamë të gjerë materialesh (rreth 50 lloje) dhe variacione ngjyrash (rreth 80 lloje) ku cdo pëlhurë mund të prodhohet sipas ngjyrës specifike të kompanisë suaj bazuar në pantonet universale të ngjyrave.

Makineri  shtrimi

Makineri shtrimi

Furrë tharje

Screenprint

Trasferim

Tamponografi

info

Ploter / Sublimim

Ploter / Adesiv

Smalt

Stampim Adesiv

Kapse

Furrë pjekje

Laser

Eksponim

Makineri stampimi

textile

technologies

Sjellim pranë jush një gamë të gjerë materialesh (rreth 50 lloje) dhe variacione ngjyrash (rreth 80 lloje) ku cdo pëlhurë mund të prodhohet sipas ngjyrës specifike të kompanisë suaj bazuar në pantonet universale të ngjyrave.

Makineri prerje

Makineri prerje

Kalandër