TEKSTIL

Sjellim pranë jush një gamë të gjerë materialesh (rreth 50 lloje) dhe variacione ngjyrash (rreth 80 lloje) ku cdo pëlhurë mund të prodhohet sipas ngjyrës specifike të kompanisë suaj bazuar në pantonet universale të ngjyrave.

T-shirts

T-shirts

T-shirts